Nyitvatartás

Nyitvatartásunkkal vendégeink igényeit szolgáljuk ki, kérjük egyeztessen időpontot velünk!

Kozmetika Kitti: 30/908-0000

Fodrászat Szilvi: 70/523-7394

Fodrászat Anita: 20/281-6868

Műköröm Marcsi: 30/664-8883

Pedikűr Réka: 70/513-6677

Talpmasszázs Zsuzsi: 30/894-6462

Testmasszázs Bálint: 30/722-0853

Szempillaépítés Gerda: 70/570-0560

Sminktetoválás Reni: 30/335-2441

Smink Marcsi: 30/916-6899

Talpreflexzóna masszázs

Értesüljön elsőként híreinkről, akcióinkról:

Likeolja facebook oldalunkathttps://www.facebook.com/Violet-Szalon-368521190015156/?fref=ts

kövessen minket instagrammon: https://www.instagram.com/violetszepsegszalon/


Nemeshanyi Zsuzsi

Talpreflexológus, Access bars kezelő

tel: +36(30 894 6462)

 

Talpreflexzóna masszázs:

30-40 perc

5.000,- Ft

 

Intenzív csomag:

16 alkalom

első 4 hétben heti 2 alk.

5-8 hétig heti 1 alk.

80.000,- Ft helyett

72.000,- Ft

Frissítő csomag:

10 alkalom

50.000,- Ft helyett

45.000,- Ft

 

 

 

Access bars kezelés

kb 60 perc

12.000,- Ft

Access testkezelések

kb 60 perc

12.000,- Ft

 

 

 

 

Access kezelés + taplreflexzóna masszázs

kb 90 perc

15.000,- Ft

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Érvényes 2021. október 1-től visszavonásig.

Mi a reflexológia?

Sokan szeretik, ha masszírozzák a lábfejüket, ez nyugtató és élvezetes, valamint oldja a feszültséget. A lábmasszázs és a reflexológia között van különbség, azzal együtt, hogy mindkét technika hasznára válik a testnek és a léleknek.

Több különböző magyarázat létezik arra, hogy a reflexológia miként fejti ki hatását.

Az egyik magyarázat szerint a lábfej érző-ideg-ellátása rendkívül fejlett, s az itt található idegvégződések a test különböző részeivel állnak kapcsolatban. A lábfejen szokatlanul sok az idegvégződés (ezért is vagyunk annyira csiklandósak a talpunkon), és ezek a test „zónáinak”, azaz reflexterületeinek feleltethetők meg.

A kínai gyógyítók szerint a testen energiacsatornák, ún. meridiánok futnak keresztül, amelyekben életenergia, csí kering. Ha a csatornák – például stressz vagy más káros befolyás következtében – elzáródnak, akkor a test adott területén betegség alakul ki. Ismert módszer a blokkolt energia feloldására és áramoltatására az akupunktúra és az akupresszúra, de mivel a főbb meridiánok a lábfejen indulnak vagy ott végződnek, a meridiánok reflexológiai technikákkal is ingerelhetők.

A reflexológia igen eredményes, természetes, szelíd, mellékhatás-mentes gyógymód. A kezelés a szervezet egészére hatással van, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, harmonizálja a testet, segít az ellazulásban.

A kezelés során képet kaphatunk a szervezet általános egészségi állapotáról, jelzést kaphatunk egy-egy szerv, szervrendszer működéséről, problémáiról, és  a felméréssel egyidejűleg már hatással is vagyunk az adott területre.

A módszer jól használható megelőzésre, általános állapot javításra, a test öngyógyító folyamatainak beindítására, más gyógyító technikákkal ötvözve segíti a gyógyulást, rehabilitációra.

 

Hány alkalomra lesz szükségem?

 

Amennyiben megelőzésre, általános harmonizálásra, stresszoldásra szeretné használni a reflexológiát, akkor heti 1 alkalom  (1 x 30 perc) javasolt rendszeresen. Ez korlátlanul folytatható, de minimum 10 alkalom javasolt.

Ha valamilyen egészségügyi problémára keresi a megoldást, akkor eleinte sűrűbben érdemes kezelésre járni, ilyenkor az első hónapban heti 2 x 30 perc ajánlott, utána még legalább 2 hónapig heti 1 x 30 perc, illetve ettől eltérhet az ajánlás a javulás mértékét figyelembe véve.

 

Úgy gondolom, hogy nem tehetetlenül sodródunk csak át az életünkön, nagy mértékben rajtunk is múlik, hogy hogyan éljük meg a sorsunkat. Azt is gondolom, hogy segíteni sok bajon lehet, másképp megélni pedig szinte mindent, legyenek a körülmények kedvezőek vagy sem, választás szinte mindig van. 
Izgalmasnak tartom az embereket, közel 20 éve igyekszem megismerni az emberi testet-lelket, az ezeket érő hatásokat, a stressz-oldás lehetőségeit. 

Többek között az Egészségügyi Továbbképző Intézetben természetgyógyász végzettséget szereztem, és a Nemzetközi Masszázs Akadémián pedig svéd masszőrként végeztem.
Reikivel energetikai kezeléseket is végzek.
Természetesen sok tervem van még tanulás terén, további masszázs terápiákat tanulok folyamatosan.
 


A talpreflexzóna-masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében.

Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old, fájdalomcsillapító hatású, valamint késlelteti a szervezet öregedését. Segít a megelőzésben is.

A talpmasszázs szelíd módszer, legalább 8-10 alkalom javasolt, heti rendszerességgel.


Gyere és próbáld ki!

 

Mi az Access Bars?

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos "bar pontokat" kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Ma az Access Barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák potens és pragmatikus eszközként családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások által.

Hogyan működik?

Képzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz. Minden korlátozás, amit megteremtesz az életedben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel. Finoman érintsd meg a bars pontokat, és elkezded kitisztítani azt, amit bezártál és távoltart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik.

Az egyik dolog, amely az Access Bars kezelések alatt természetesen megjelenik, és az egész életet megváltoztatja, az a befogadás. Hányszor van az, hogy csak egyszerűen elengedünk mindent, leengedjük a falainkat, és megengedjük a másik személynek, hogy megajándékozhasson úgy igazán minket? A kulcs ahhoz, hogy még többet invitáljunk az életünkbe abból, amit kérünk, az az, hogy megtanuljunk befogadni. Az Access Bars facilitálja a befogadást, amely különbözik minden más modalitástól ebben a valóságban.

Milyen is egy kezelés?

Emlékszel, hogy mikor volt legutoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül a testedről vagy a lényedről?

Mindenki más, tehát nincs "normális" Access Bars kezelés. Minden kezelés más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételed meg.

Amit a legtöbbször mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik - még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás.


Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars kezelés, hogy kipróbálod saját magad!

Access bars kezelés: 12.000,- Ft

Access testkezelések: 12.000,- Ft

Access kezelés + talpreflexzóna masszázs: 15.000,- Ft 
TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2017.01.01.-től a masszázs szolgáltatásról SZÁMLÁT bocsátunk ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként.

 Az ÁFA tv. 166§ (2) bekezdésének megfelelően számla csak abban az esetben bocsátható ki, ha a szolgáltatás igénybe vevőjének a neve és címe ismert. Amennyiben a magánszemély vevő nem adja meg a nevét és címét, sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!