Nyitvatartás

Nyitvatartásunkkal vendégeink igényeit szolgáljuk ki, kérjük egyeztessen időpontot velünk!

Kozmetika Kitti: 30/908-0000

Fodrászat Szilvi: 70/523-7394

Fodrászat Anita: 20/281-6868

Műköröm Marcsi: 30/664-8883

Pedikűr Réka: 70/513-6677

Talpmasszázs Zsuzsi: 30/894-6462

Testmasszázs Bálint: 30/722-0853

Szempillaépítés Gerda: 70/570-0560

Sminktetoválás Reni: 30/335-2441

Smink Marcsi: 30/916-6899

Kozmetika

Értesüljön elsőként híreinkről, akcióinkról:

Likeolja facebook oldalunkathttps://www.facebook.com/Violet-Szalon-368521190015156/?fref=ts

kövessen minket instagrammon: https://www.instagram.com/violetszepsegszalon/

 

 Fazekas Kitti

Mentálhigiénés tanácsadó

Professzionális Szépségterapeuta

tel: +36(30 908 0000)

A szépségápolás egyik legtermészetesebb módja az Adrienne Feller kozmetikumok használata. A speciális és egyénre szabott rendszer középpontjában a bőr aktuális állapota áll, szem előtt tartva a mindenkori célt: a harmóniát. A termékek növényi extraktumokat, különleges növényi olajokat, prémium minőségű illóolajokat, virágesszenciákat, rügykivonatokat tartalmaznak.

A kezelések alapjai: illóolajok, gélek, növényi olajok, agyagok, aromavízek, rügykivonatok és esszenciák.

"Egyedül a természetnek van kulcsa az emberi minőséghez, hogy segítse annak természetes és egészséges működését. Minden más egyszerűen csak tévedés." Feller Adrienne

A kozmetikában elérhető kezeléseket részletesen keresse az almenükben:

Tisztító kezelések

Feszesítő arckezelések

Relaxáló kezelések

Gépi kezelések

Adrienne Feller kezelések

Vintage Beauty Silver kezelés

Gyanták, Waxok és festések

Tisztító kezelések:


Tisztító női arckezelés: 90 perc(letisztítás, arcradír, hidroabrázió, gőzölés, puhító arc- és dekoltázsmasszázs, tisztítás, fertőtlenítés, vio, összehúzó pakolás, bőrharmonizálás, bőrtáplálás)

Tisztító tinikezelés: 90 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió, gőzölés, puhító pakolás bőrbe simítása, tisztítás, fertőtlenítés, vio, összehúzó pakolás, bőrharmonizálás, bőrtáplálás) 

Tisztító férfi arckezelés: 90 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió, gőzölés, puhító masszázs, tisztítás, fertőtlenítés, vio, összehúzó pakolás, bőrharmonizálás, bőrtáplálás) 

Detox kezelés: 45 perc (letiszítás, arcradír, hidroabrázió, enzimes peeling, gépi hatóanyag bevitel, bőrharmonizálás)

Bőrmegújító kezelés: 40 perc,  arc- és dekoltázsmasszázzsal 60 perc(letisztítás, arcradír, hidroabrázió, AHA bőrmegújító maszk felvitele, bőrmegújító pakolás felvitele, arc-és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás, bőrtáplálás)    

Cleanenne kezelés: 120 perc (ellazítás, letisztítás, arcradír, hidroabrázió, bőrpuhító pakolás, atomavizes gőzölés, felpuhító arc-és dekoltázsmasszázs, tisztítás, fertőtlenítés, vio, regenerálás, gyulladáscsökkentés gyógynövényes géllel, regeneráló, összehúzó maszk, közben kézmasszázs, regeneráló hatóanyag bőrbe simítása, akupresszúrával ötvözött nyirokmasszázs, bőrharmonizálás, visszavezetés)

Komplex kezelés: 120 perc (a tisztító kezelés után személyreszabott lifting hatóanyag bevitele géppel, bőrharmonizálás)

Vintage beauty Silver kezelés 120 perc (letisztítás, arcradír, felpuhítás és gőzölés, pórustisztítás, vio, hidroabrázió, pakolás, rádiófrekvenciás feszesítés, arc-és dekoltászmasszázs)

 

Hidratáló, ránctalanító kezelések:

Arc-dekoltázsmasszázs: 45 perc(letisztítás, arcradír, hidroabrázió, arc-és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás)

Pakolással arc-és dekoltázsmasszázs: 60 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió, pakolás, arc-és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás)

Arcvasalás és arc- dekoltázsmasszázs:  60 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió, személyre szabott, frissen készített hatóanyagos pakolás bevitele hideg-meleg arcvasalóval, arc-és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás)

Anti-age mezoterápiás kezelés: 40 perc, arc-és dekoltázsmasszázzsal: 60 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió, tonizálás, arc-és dekoltázsmasszázs, hatóanyag gépi bevitele, bőrharmonizálás)

Bőrmegújító kezelés:     40 perc, arc- és dekoltázsmasszázzsal 60 perc (letisztítás, hidroabrázió, AHA bőrmegújító maszk felvitele, bőrmegújító pakolás felvitele, arc-és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás, bőrtáplálás)    
Lifting rádiófrekvenciás kezelés: 45 perc, Ft arc- és dekoltázsmasszázzsal: 75 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió, enzimes peeling, hatóanyag felvitele, arc- és dekoltázsmasszázs, gépi hatóanyagbivetel, bőrharmonizálás)
Lézeres mezoterápiás kezelés: 60 perc (letisztítás, enzimes peeling, lézeres stimulálás, mezoterápiás kezelés, energetizálás, maszk felvitele, bőrharmonizálás)
Kozmetikai masszázsok
Arc-és dekoltázsmasszász 50 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió, személyreszabott esszencia felvitele, relaxáló arc-és dekoltázsmasszázs speciális, zenére harmonizáló technikával, bőrharmonizálás)

UP&UP 60 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió személyreszabott esszencia felvitele, feszesítő arc- és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás)
Lomi-lomi masszázs 60 perc (letisztítás, arcradír, hidroabrázió személyreszabott esszencia felvitele, tradícionális hawai arc-és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás)
Kezelés során személyre szabott, frissen készített és használt hidratáló elvitele: 6.000,- Ft/30 ml

Bőrdiagnosztika, tanácsadás, kezelési terv összeállítása kezelés mellé ajándék, kezelés nélkül, az arc letisztításával: 5.000, Ft

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Érvényes 2023. október 1-től visszavonásig.

https://www.violetszalon.hu/kozmetikai-arlista/

 

ADRIENNE FELLER KEZELÉSEK


UP&UP Kezelés:       60 perc – 11.000,- Ft

Frissítse Fel Bőrét, Adjon Tónust Arcának! Az UP&UP egy különleges lifting hatású arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst. Az egyedülálló ADRIENNE FELLER technika nem csak feszesíti bőrt, de vérkeringés fokozó hatásának köszönhetően felfrissíti a nyaki- és agyi keringést, ezzel energizálja a felsőtestet.

-          ellazítás, bőr letisztítása, peeling, hidroabrázió, vitalizáló pakolás, speciális UP&UP arc- és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás, visszavezetés

 

Stimulenne Rituálé:  90 perc – 16.000,- Ft

Élje át az Igazi Luxust és Kényeztetést! - Érett, fáradt bőr számára.

Speciális növényi kivonatokkal kombinált különleges relaxációs kezelés. A mirha- és a szilvamag-kivonat hidratálja, táplálja és bársonyossá teszi a bőrt. Így a kezelésben felhasznált hatóanyagok a legoptimálisabban juthatnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

-          ellazítás, a bőr letisztítása, peeling, hidroabrázió, speciális stimulenne arc- és dekoltázsmasszázs, stimuláló, regeneráló maszk, bőrharmonizálás, visszavezetés

 

Hungarian Spring Kezelés 90 perc: 16.000,- Ft

Adja át Magát a Termálvíz és a Napsütötte Szőlő Megújító Erejének! - Érett bőr kezelésére. A Hungarian Spring termékekben lévő különleges hatóanyagok élettel és energiával töltik fel a bőrt.

-          ellazítás, a bőr letisztítása, peeling, hidroabrázió, tisztító, regeneráló maszk, arc-és dekoltázsmasszázs – speciális szem- és ajakmasszázssal, bőrharmonizálás, visszavezetés

Vitalenne Kezelés:    90 perc – 16.000,- Ft

Életet A Bőrnek!  - Érett bőr kezelésére. A balzsamos szuhar- és a fehér mirtuszkivonat stimulálja a sejtek regenerálódását és serkenti a kollagén termelését. A hatóanyagban gazdag fitoesszenciák és az ásványi anyagban dús virágvizes agyagmaszk védelmezően és táplálóan hatnak a bőrre. Az eredmény: friss, ragyogó és üde arcbőr.
-          ellazítás, arc letisztítása, peeling, hidroabrázió, regeneráló, vitalizáló hatóanyagok bőrbe masszírozása, vitalizáló maszk, regeneráló hatóanyag bőrbe simítása, vitalizáló, akkupresszúrás arc-és dekoltázsmasszázs, bőrharmonizálás, visszavezetés

 

Harmonenne Kezelés: 90 perc – 16.000,- Ft

Élje meg a Harmóniát és a Szépséget! - Minden bőr számára ajánlott.

Különleges, egyénre szabott kezelés, mely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A narancsvirág- és szantálkivonat segíti a sejtek megújulását és serkenti a bőr természetes, egészséges működését.

-          ellazítás, arc letisztítása, peeling, hidroabrázió, vitalizáló masszázs, hamonizáló maszk, harmonizáló masszázs, bőrharmonizálás, visszavezetés

Cleanenne kezelés:    120 perc – 17.000,- Ft

Élje meg a Varázslatos Zsálya Tisztító Erejét! - Problémás bőr kezelésére.

A vadlevendula, a zsálya és a vadrózsa kivonata mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt. Hatásukra a bőr mélyebb rétegei is fellélegeznek és magukba fogadják a tápláló fito-esszencia gyógynövényeinek bőrszépítő és regeneráló erejét. Különleges tisztító program problémás bőrre, de akár minden bőrtípusra is javasolt tavasszal, a megtisztulás idején.

-          ellazítás, a bőr letisztítása, peeling, hidroabrázió, bőrpuhító pakolás, rozmaringos gőzölés, felpuhítás, tisztítás, regenerálás, gyulladáscsökkentés gyógynövényes géllel, regeneráló, összehúzó maszk, regeneráló hatóanyag bőrbe simítása, akkupresszúrával ötvözött nyirokmasszázs, bőrharmonizálás, visszavezetés

 

Mengalír rituálé:       90 perc - 21.000,- Ft

Aventurin és hegyikristály kövekkel történő holisztikus arc- és dekoltázsmasszázs, mely intenzív „áramlat-élményt” nyújt, mély, meditatív állapotba juttat. A Mengalír esszencia különleges összetevőinek hatására harmóniába kerül test és lélek. (Szombati napokra)


Rose de Luxe mandala luxusrituálé: 100 perc – 22.000,- Ft

A rózsa évezredeken át bizonyított szépítő ereje és éltető olaja megújítja a bőrsejteket, kisimítja az arcot, feltölt energiával. A szépségápoláson túl igazi flow élményt nyújt, hatására nemcsak a bőr szépül meg, de a lélek is a teljes feltöltődés élményével gazdagodik. Az egyedi arc- és dekoltázsmasszázst rózsakvarc- és hegyikristálypálcákkal történő mandala masszázs zárja.

-          ellazítás, arctisztítás, peeling, hidroabrázió, hatóanyagos átsimítás, szemkörnyék regenerálás, krémpakolás, arc-és dekoltázsmasszázs, Mandala masszázs hegyikristály és rózsakvarc pálcákkal, bőrharmonizálás, visszavezetés

 

Kezelés során személyre szabott, frissen készített és használt hidratáló elvitele: 6.000,- Ft/30 ml

 

Bőrdiagnosztika, tanácsadás, kezelési terv összeállítása kezelés mellé ajándék, kezelés nélkül, az arc letisztításával: 5.000, Ft

 

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Érvényes 2023. október 1-től visszavonásig.

Gyanták:

Térdig láb:         2.000,- Ft

Végig láb:          3.500,- Ft

Kar:                  1.500,- Ft

Hát:                   4.500,- Ft-tól

Mellkas:             4.000,- Ft-tól


Wax:

Bikini:                 3.000,- Ft-tól

Intim nőknek:      6.500,- Ft-tól

Hónalj:                2.000,- Ft

 

Kizárólag kezelésekhez, vagy festésekhez kérhető gyanta szolgáltatások:

Szemöldök:        2.000,- Ft   

Áll:                    2.000,- Ft                                                           

Bajusz:              2.000,- Ft            

 

Festések:

Kímélő szempillafestés:                2.000,- Ft

            ránctalanító pakolással:    3.000,- Ft

Szemöldökfestés - szedés:           2.000,- Ft

Szemöldök-szempillafestés:          4.000, Ft

Rádiófrekvenciás zsírbontás:        bevezető ár: 8.000,-Ft/alkalom

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Érvényes 2023. október 1-től visszavonásig.