Fazekas Kitti

„Bámulatba ejtő, hogy a legbensőbb gondolatainkról és érzelmeinkről való írás, milyen mély fizikai és lelki hatásokat képes tenni… Mindannyiszor, amikor felzaklató élményekről írtam, a végén sokkal jobban megértettem az eseményhez kapcsolódó érzelmeimet is. Korábban lehetetlennek tűnő problémáim papírra vetve hirtelen alakot öltöttek, és szinte maguktól kínálták a megoldást. S ha már egyszer megoldottam egy-egy problémát, többé már nem gondolkodtam rajta” (Pennebaker)

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy a fenti idézettel ismeretlenül is írásra vagy naplóírásra ösztönözzem.

És ha már megtapasztalta az írás lelki egészségre gyakorolt jótékony hatását, akkor tegyünk mégegy lépést. Mentálhigiénés tanácsadó hallgatóként szívesen kísérem egy folyamatban, ahol az lehet a cél, hogy túljusson egy akadályon, egy megrekedt, akár szenvedéssel, akár tehetetlenséggel nehezített helyzeten.

Egy olyan e-mail alapú segítő kapcsolatot ajánlok, ahol a teljes elfogadás, a teljes ítéletmentesség, a tökéletes odafordulás mellett segítek rálátni saját problémájára, rátalálni saját megoldásaira. A helyzet jobb megértésével, esetleg egy másik nézőpont felfedezésével, az Ön személyiségének mélyebb megismerésével, annak rejtett erőforrásainak megtalálásával foglalkoznánk együtt. Az Ön tempójában haladva és saját igényei mentén.

Az általam leginkább kutatott és megismert téma a női szerepek összeegyeztethetősége. Ha nehézsége támad, egyszerre nőnek, anyának, feleségnek, barátnőnek lenni, úgy hogy közben karriert is szeretne építeni, beszéljük át írásban.

Nagyon szívesen kísérek szépségiparban dolgozó kollégákat, vagy olyan szakmában dolgozókat, akik nap-mint nap emberekkel foglalkoznak. Ami gyönyörű hivatás, és ha személyiségünkkel egyező, rengeteg energiát, örömet adhat, de bizony, ha meg is tanultuk kezelni az ezzel járó nehézségeket, akkor is lehetnek mélypontok, komoly megrekedések, konfliktusok. Sokszor csak gyűjtjük magunkban az apró sérelmeket, és már nem is emlékszünk, hogy pontosan melyik és kitől érkezett szó miatt lettünk szomorúak, csak azt érezzük, hogy estére, a hét végére sokkal fáradtabbak vagyunk. Érdemes ezeket átbeszélni!

Szívesen segítem ha életmódváltást tervez és motivációt keres, vagy életvezetési nehézségei támadtak.

Írjon nekem bizalommal és én 72 órán belül válaszolok a teljes titoktartás vállalása mellett, akár a saját e-mail címéről ír, saját névvel, akár névtelenségbe burkolózva keres meg.

Elérhetőségem: osszhangban2021@gmail.com

 

Nyitvatartás

Nyitvatartásunkkal vendégeink igényeit szolgáljuk ki, kérjük egyeztessen időpontot velünk!

Kozmetika Kitti: 30/908-0000

Fodrászat Szilvi: 70/523-7394

Fodrászat Anita: 20/281-6868

Műköröm Marcsi: 30/664-8883

Pedikűr Réka: 70/513-6677

Talpmasszázs Zsuzsi: 30/894-6462

Testmasszázs Bálint: 30/722-0853

Szempillaépítés Gerda: 70/570-0560

Sminktetoválás Reni: 30/335-2441

Smink Marcsi: 30/916-6899