Talpreflexzóna masszázs

Értesüljön elsőként híreinkről, akcióinkról:

Likeolja facebook oldalunkathttps://www.facebook.com/Violet-Szalon-368521190015156/?fref=ts

kövessen minket instagrammon: https://www.instagram.com/violetszepsegszalon/


Nemeshanyi Zsuzsi

Talpreflexológus, masszőr

tel: +36(20 377 5553)

 

TALPREFLEXOLÓGIA:

Első alkalom:

  • állapotfelmérés,
  • kezelés
  • kezelési javaslat

 

Frissítő talpmasszázs:

 

Csomagok:

Intenzív csomag: 16 alkalom:

  • első 4 hétben heti 2x 30 perc
  • 5-8 hétig heti 1x30 perc.

 

10 alkalmas frissítő csomag:

 

45-60 perc

 

 

 

30 perc

 

 

16x30 perc

 

 

 

10x30 perc

 

5.000,- Ft

 

 

 

4.000,- Ft

 

 

64.000,- Ft helyett

55.000,- Ft

 

 

40.000,- Ft helyett

35.000,- Ft

Access bars kezelés

kb 60 perc

8.000,- Ft

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Érvényes 2019. november 4-től visszavonásig.

Mi a reflexológia?

 

Sokan szeretik, ha masszírozzák a lábfejüket, ez nyugtató és élvezetes, valamint oldja a feszültséget. A lábmasszázs és a reflexológia között van különbség, azzal együtt, hogy mindkét technika hasznára válik a testnek és a léleknek.

Több különböző magyarázat létezik arra, hogy a reflexológia miként fejti ki hatását.

Az egyik magyarázat szerint a lábfej érző-ideg-ellátása rendkívül fejlett, s az itt található idegvégződések a test különböző részeivel állnak kapcsolatban. A lábfejen szokatlanul sok az idegvégződés (ezért is vagyunk annyira csiklandósak a talpunkon), és ezek a test „zónáinak”, azaz reflexterületeinek feleltethetők meg.

A kínai gyógyítók szerint a testen energiacsatornák, ún. meridiánok futnak keresztül, amelyekben életenergia, csí kering. Ha a csatornák – például stressz vagy más káros befolyás következtében – elzáródnak, akkor a test adott területén betegség alakul ki. Ismert módszer a blokkolt energia feloldására és áramoltatására az akupunktúra és az akupresszúra, de mivel a főbb meridiánok a lábfejen indulnak vagy ott végződnek, a meridiánok reflexológiai technikákkal is ingerelhetők.

A reflexológia igen eredményes, természetes, szelíd, mellékhatás-mentes gyógymód. A kezelés a szervezet egészére hatással van, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, harmonizálja a testet, segít az ellazulásban.

A kezelés során képet kaphatunk a szervezet általános egészségi állapotáról, jelzést kaphatunk egy-egy szerv, szervrendszer működéséről, problémáiról, és  a felméréssel egyidejűleg már hatással is vagyunk az adott területre.

A módszer jól használható megelőzésre, általános állapot javításra, a test öngyógyító folyamatainak beindítására, más gyógyító technikákkal ötvözve segíti a gyógyulást, rehabilitációra.

 

Hány alkalomra lesz szükségem?

 

Amennyiben megelőzésre, általános harmonizálásra, stresszoldásra szeretné használni a reflexológiát, akkor heti 1 alkalom  (1 x 30 perc) javasolt rendszeresen. Ez korlátlanul folytatható, de minimum 10 alkalom javasolt.

Ha valamilyen egészségügyi problémára keresi a megoldást, akkor eleinte sűrűbben érdemes kezelésre járni, ilyenkor az első hónapban heti 2 x 30 perc ajánlott, utána még legalább 2 hónapig heti 1 x 30 perc, illetve ettől eltérhet az ajánlás a javulás mértékét figyelembe véve.

 

Úgy gondolom, hogy nem tehetetlenül sodródunk csak át az életünkön, nagy mértékben rajtunk is múlik, hogy hogyan éljük meg a sorsunkat. Azt is gondolom, hogy segíteni sok bajon lehet, másképp megélni pedig szinte mindent, legyenek a körülmények kedvezőek vagy sem, választás szinte mindig van. 
Izgalmasnak tartom az embereket, közel 20 éve igyekszem megismerni az emberi testet-lelket, az ezeket érő hatásokat, a stressz-oldás lehetőségeit. 

Többek között az Egészségügyi Továbbképző Intézetben természetgyógyász végzettséget szereztem, és a Nemzetközi Masszázs Akadémián pedig svéd masszőrként végeztem.
Reikivel energetikai kezeléseket is végzek.
Természetesen sok tervem van még tanulás terén, további masszázs terápiákat tanulok folyamatosan.
 


Bejelentkezés:

Nemeshanyi Zsuzsi

+ 36 20 377 55 53

A talpreflexzóna-masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében.

Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old, fájdalomcsillapító hatású, valamint késlelteti a szervezet öregedését. Segít a megelőzésben is.

A talpmasszázs szelíd módszer, legalább 8-10 alkalom javasolt, heti rendszerességgel.


Az anti-cellulit masszázsról: A nyirokmasszázs, a köpöly által kifejtett vákuum és a speciális zsírégető aromaolajak beindítják a pangó nyirokkeringést, kiürülnek a méreganyagok, (főként tartósítószerek, mesterséges színezékek és ízfokozók amiket az élelmiszeripar töm beléd) sőt összetörnek és kiürülnek a borsó-/babszem méretű zsírsejtek is. A zsírsejtből kiszabadult anyagok a sejtek közötti térbe ürülnek, a masszázs tolja a nyirokerekbe majd a nyirokcsomókba. Innen a normál anyagcsere útján ürül ki. Az elsődleges hatás a méregtelenítés, a fogyás csak kellemes mellékhatás.

Gyere és próbáld ki!

 

Bejelentkezés:

Nemeshanyi Zsuzsi

+ 36 20 377 55 53

 TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2017.01.01.-től a masszázs szolgáltatásról SZÁMLÁT bocsátunk ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként.

 Az ÁFA tv. 166§ (2) bekezdésének megfelelően számla csak abban az esetben bocsátható ki, ha a szolgáltatás igénybe vevőjének a neve és címe ismert. Amennyiben a magánszemély vevő nem adja meg a nevét és címét, sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Nyitvatartás

Nyitvatartásunkkal vendégeink igényeit szolgáljuk ki, kérjük egyeztessen időpontot velünk!

Kozmetika Kitti 30/908-0000

Fodrászat Szilvi: 70/523-7394

Fodrászat Anita: 30/622-1702

Műköröm: Marcsi: 30/664-8883

Pedikűr: Vilma: 20/916-6188

Talpmasszázs Zsuzsi: 20/377-5553

Testmasszázs: Bálint 30/722-0853

Szempillaépítés Adri: 30/774-1850

Smink Marcsi: 30/916-6899

Megosztás