Ingatlan kereső

Keresett kifejezés:
Ár (Ft):
min.:
max.:
Kategória:

Típus:
Alapterület (nm):
min.:
max.:
Extrák:Nyitvatartás

Nyitvatartásunkkal vendégeink igényeit szolgáljuk ki, kérjük egyeztessen időpontot velünk!

Megosztás

Facebook

Egy Szépségterapeuta hitvallása

2017.09.19.

Egy Szépségterapeuta hitvallása

„Feller Adrienne, aki tulajdonosa és termékkreátora az Adrienne Feller márkának valamint alapítója a Panarom Aromaterapeuta Intézetnek. Nemzetközi aromaterapeuta tutor és szépségterapeuta mester üzenete a következő:"

"A pályám kezdetén még azt gondoltam, hogy a szakmám kissé felületes és valahol haszontalan feladat, mert csak a külcsínyt erősíti. Ma már pontosan tudom, hogy ennek pont az ellenkezője igaz.

A harmónia szép. Sőt egy idő után már csak a harmónia szépsége tud a külsőn átragyogni. És ezen keresztül értettem meg, hogy milyen mély aspektusai vannak a munkámnak, hogy milyen lehetőségek vannak benne és hogy alapvetően egy bizonyos ponton túl már művészet. Itt érteni kell a lelket. Nem a szememmel, de a kezemmel. Érezni, felfogni minden sóhajt, rezdülést. Bátornak lenni és az érintés nyelvén beszélni. Teret adni. Hagyni felismerni. Átemelni.

Illatok, puha jelenlét, erős tartás, biztonság, bizonyosság, elfogadás.

Szeretem a koromat, mert sok mindenre lehetőséget ad, például arra, hogy bátran kimondjam, bátran üzenjem a nőknek, hogy bár sok mindenben sokszor kell kompromisszumot kötnünk, de abban soha, hogy az álmaink után menjünk, hogy a csend bölcsőjében meghalljuk a lelkünk üzenetét és elinduljunk azután, amiért megszülettünk. Ahhoz, hogy a hang tiszta legyen, naponta kell időt szánni magunkra. Csend ölelésében töltött időt. A női szépség, amiből az élet is fakad, lenyűgöző. Nincs kora. A kedvesség és megértés, amivel magunkat megajándékozzuk, a világ kincsévé válhat, hiszen pont ezt a kedvességet és megértést tudjuk aztán mások felé is fordítani.

Kulcsai vagyunk a világ élhetőbbé válásának. A békét, a szépséget magunkban kell először megteremtenünk. Nem hiszek a külső harcban, de hiszek az önmagam legyőzésében, a belső rend megteremtésében, az örömben, amit mintaként aztán kiviszek a világba. A te és az én rendem, örömöm, lelkesedésem egyszer csak összeér. Így születik meg az a világ, amiben élni szeretnénk. Számomra ez a női minőség legfőbb kincse, alapja. Elfogadni magam, éltetni, szeretni magam által másokat. Erőt meríteni az elfogadásból és ezt megosztani a világgal."

vissza