Olvasnivaló

Adatkezelési tájékoztató

2018.05.27. Adatkezelési tájékoztató

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az adatok kezelése során az Ügyfél / Látogató érdekében az önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) és az egyéb hatályos adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak megfelelően járjunk el.

tovább

Callux lábkezelés

2018.02.27. Callux lábkezelés

Nincs bőrkeményedés,
Nincs tyúkszem,
Nincs megvastagodott bőr,
Mindezt kés vagy csiszoló nélkül

tovább

Szempilla építés

2018.01.21. Szempilla építés

Adrienn tanácsai a műszempillák viselőinek

tovább

Egy Szépségterapeuta hitvallása

2017.09.19. Egy Szépségterapeuta hitvallása

„Feller Adrienne, aki tulajdonosa és termékkreátora az Adrienne Feller márkának valamint alapítója a Panarom Aromaterapeuta Intézetnek. Nemzetközi aromaterapeuta tutor és szépségterapeuta mester üzenete a következő:"

tovább

A csodálatos mandarin, avagy a babaszoba illata

2016.11.13. A csodálatos mandarin, avagy a babaszoba illata

A mandarin illóolaja kisbabák, csecsemők mellett is biztonságosan használható illóolaj. Tulajdonképpen mondhatnánk baba-illóolaj, mert kémiai profilja ellenjavallatok nélküli alkalmazást tesz lehetővé, és emellett értékes tulajdonságai méltán emelik a babaszobák illatává.
Szerző: Tobai Ágota

tovább

Amit a cellulitról tudni érdemes

2016.04.19. Amit a cellulitról tudni érdemes

Mi a narancsbőr vagy cellulit?

A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik.

tovább