Műköröm-kézápolás

Értesüljön elsőként híreinkről, akcióinkról:

Likeolja facebook oldalunkathttps://www.facebook.com/Violet-Szalon-368521190015156/?fref=ts

kövessen minket instagrammon: https://www.instagram.com/violetszepsegszalon/

Horváth Ági

kézápoló- műkörömépítő

Bejelentkezés:

tel: +36(20 581 0804)

Műköröm:

Épített zselé:                              5.500,- Ft

Tőtöltés:                                   4.000,- Ft

Pótlás:                                      1.500,- Ft/db

Eltávolítás:                                2.500,- Ft

 

Acryl gél:                                  6.500,- Ft

Tőtöltés:                                   4.000,- Ft

 

Gél-lakk:

Egy színnel:                                4.500,- Ft

Francia gél-lakk:                         5.000,- Ft

 

Gél-lakk rendszerességi kedvezmény:

2 hetes időpontokra:                   3.500,-

3 hetes időpontokra:                   4.000,-

 

Ékszer készítése igény szerint!

 

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.

 

Érvényes 2019. április 1-től visszavonásig.

 

Nagycsaládos anyuka vagyok. 5 év hobbi szintű "műkörmösködés" után rászántam magam, hogy hivatalos keretek között, a megfelelő végzettséget megszerezve, mások kezeit és körmeit is szépítgessem. Folyamatos képzésekkel igyekszem vendégeim minden igényét kielégíteni és naprakész lenni a trendek és újdonságok tekintetében.

Célom hogy bebizonyítsam a hölgy vendégeimnek, hogy igenis lehet magas színvonalú, minőségi munkát végezni, megfizethető áron!

 

Gel Lac

Gel Lac, vagyis tartós zselés lakkozás mára legalább olyan elterjedté vált, mint a műköröm. Ez a technika a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését (hosszú száradási idő, belenyúlás). Elkészítése körülbelül egy órát vesz igénybe és minimum három hétig ragyogó marad. Hála a folyamatos fejlesztésnek, egyre több és egyre szebb színekben érhető el ez a közkedvelt szolgáltatás. A hagyományos egyszínű változatok mellet, a francia lakkozás kedvelői is örülhetnek, hiszen Gel Lac-ból ezt is tartósan és esztétikusan tudjuk megvalósítani. A manapság igen népszerű színátmenetes körmöket is gyönyörűen el lehet készíteni ebből a remek anyagból. Mindemellett közel olyan változatosan lehet díszíteni akárcsak a műkörmöt.

Mikor válasszuk a Gel Lac-ot,

A Gel Lac-ot azok számára javaslom, akiknek jó minőségű erős körmük van. Szeretik a természetes köröm hosszát, hiszen a Gel Lac nem alkalmas a körmök hosszabbítására.

A Gel Lac esetében egyaránt lehet beépített valamint felületi díszítéseket alkalmazni. Az anyag tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a felületét vissza mattítva akrillal mintát készítsünk akárcsak a műkörömre. A köröm síkjába belefekvő (pl:, csillám, füstfólia) anyagokkal szintén jól díszíthető. A felületére egyaránt kerülhet 3D valamint síkbeli díszítés is. A műkörömhöz hasonló tartóssággal lehet a felületére Swarovski kövekből igazi ékszerkörmöket készíteni.

Műköröm

A műkörömépítés célja a természetes körmök hosszabbítása esztétikusabbá-tétele. Akik tartósan szép és ápolt körmökre vágynak, és a természetes körmük önmagában nem kellően erős, azok számára ideális a műköröm. A műkörömépítésben akárcsak számtalan más területen is az elmúlt években hatalmas technikai fejlődés ment végbe. Rendkívül sok olyan újítás született, amelyek hozzájárultak, hogy esztétikusabb, kecsesebb, tartósabb körmök készülhessenek. Számtalan új forma és szín áll rendelkezésre, az egyszerű és klasszikus francia körömtől az extrémen át a kecsesen hajlított formákig. A színeknek és a mintáknak csak a fantáziánk szabhat határt. A mára méltán közkedvelté vált körömágy hosszabbítás technikája pedig segít, hogy még esztétikusabb és tovább hordható körmöket készítsünk.

Szalonban egyaránt készítek zseléből és porcelánból is műkörmöket. Amennyiben nincs konkrét elképzelésed az anyagot illetően nyugodtan bízd rám magad. Számtalan hiedelemmel ellentétben egyik anyag típus sem rosszabb a másiknál. Mind a két anyagcsoporttal lehet tartós esztétikus jól hordható körmöket építeni. A lényeg mindig a szakember, akit megtisztelsz a Bizalmaddal.

Első alkalommal általában célszerűbb rövidebb hosszt választani, így szépen fokozatosan hozzá fogsz tudni, szokni az új körmeidhez. :)

 

Manikűr

A körmök és a köröm körüli bőr ápolása, valamint a kéz bőrének kényeztetése mind Hölgyek, mind pedig Urak számára egyaránt fontos az ápolt megjelenéshez. A körmök rövidítését, formázását, esetenként a köröm körüli bőr kivágását, a köröm felületének polírozását és a kéz bőrének vitaminos olajjal, valamint hidratáló krémmel való ápolását tartalmazza. Urak esetében kiegészíthető a szolgáltatás színtelen, matt körömerősítő használatával. Hölgy vendégeink számára ideális kiegészítés manikűr mellé Gel Lac illetve a hagyományos körömlakkozás.


 

 

Érvényes 2016.04.01-től visszavonásig, az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.

 

Paraffinos kézápolás

A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. melynek lényege, a bőr hidratálása, regenerálása. a bőr öregedésének késleltetése.

 A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kéz bőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások - szél, hideg, száraz levegő - vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kéz bőrét és a körmöket kiszárítják, mely könnyebben sérül és hamar öregszik. És ráadásként a kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan” működnek. A legszebben elkészített műköröm is csak az egészséges, ápolt, bársonyos bőrű kézen mutat.

Menete:

1. Alapos kézmosás

2. Bőrfertőtlenítés

3. Bőrradír: A kézbőrén ugyanúgy, mint az arcon, vagy a test bármely részén, elhalt sejtek tömege található. Ezeket a sejteket egyszerűen le lehet „radírozni”, így a bőr nyitottá válik a kezelés jótékony anyagainak befogadására.

4. Paraffinos ápolás: paraffinos kézfürdő, nejlon kesztyűt, és arra meleg kesztyű

5. A paraffin eltávolítása

6. Hidratáló krémezés