Nyitvatartás

Nyitvatartásunkkal vendégeink igényeit szolgáljuk ki, kérjük egyeztessen időpontot velünk!

Kozmetika Kitti 30/908-0000

Fodrászat Szilvi: 70/523-7394

Fodrászat Anita: 30/622-1702

Műköröm és Callux kezelés Marcsi: 30/664-8883

Masszázs Zsuzsi: 20/377-5553

Szempillaépítés Adri: 30/774-1850

Smink Marcsi: 30/916-6899

Megosztás

Facebook

Masszázs

Értesüljön elsőként híreinkről, akcióinkról:

Likeolja facebook oldalunkathttps://www.facebook.com/Violet-Szalon-368521190015156/?fref=ts

kövessen minket instagrammon: https://www.instagram.com/violetszepsegszalon/


Nemeshanyi Zsuzsi

masszőr

tel: +36(20 377 5553)

 

Hátmasszázs

30 perc

3.500,- Ft

 

Teljes testmasszázs

60 perc

5.500,- Ft

 

Cellulit masszázs

60 perc

6.000,- Ft

 

Talpreflexzóna masszázs

Illóolajos talpreflexzóna masszázs

30 perc

30 perc

3.000,- Ft

3.500,- Ft

 

Lélek masszázs (Holistic pulsing)

60 perc

6.000,- Ft

 

 

 

Hát és talpmasszázs

70 perc

7.000,- Ft

Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. Érvényes 2019. február 1-től visszavonásig.

Úgy gondolom, hogy nem tehetetlenül sodródunk csak át az életünkön, nagy mértékben rajtunk is múlik, hogy hogyan éljük meg a sorsunkat. Azt is gondolom, hogy segíteni sok bajon lehet, másképp megélni pedig szinte mindent, legyenek a körülmények kedvezőek vagy sem, választás szinte mindig van. 
Izgalmasnak tartom az embereket, közel 20 éve igyekszem megismerni az emberi testet-lelket, az ezeket érő hatásokat, a stressz-oldás lehetőségeit. 

Többek között az Egészségügyi Továbbképző Intézetben természetgyógyász végzettséget szereztem, és a Nemzetközi Masszázs Akadémián pedig svéd masszőrként végeztem.
Reikivel energetikai kezeléseket is végzek.
Természetesen sok tervem van még tanulás terén, további masszázs terápiákat tanulok folyamatosan.
 

Várlak sok szeretettel egy pár perces irodai székmasszázsra, vagy egy frissítő svéd masszázsra, cellulit masszázsra.

Bejelentkezés:

Nemeshanyi Zsuzsi

+ 36 20 377 55 53

Sokat ülsz a gép előtt, és fáj a nyakad vagy a fejed?

A számítógép előtt napi 8-10 órát ülő emberek és az olyan munkát végzők, akik sokat tartják előre lefelé a fejüket, gyakran megfájdulnak a nyaki izmok a túlterheltség miatt. Ilyenkor az izmok lerövidülnek és gyakran be is görcsölnek, a vállak felemelkednek és a nyak szinte becsúszik a testbe. A következmény elég sok problémát okoz, kialakulhat a krónikus nyaki fájdalom, esetleg rendszeres fejfájás. Az izmok szorítják az ereket, ami az agyi vérellátást is csökkenti. A fej mozgástere beszűkül a nyaki izmok merevsége miatt a jobbra – balra mozgás egyre kisebb és egyre fájdalmasabb is. A trapéz izom felső része nagyon erőteljesen reagál a huzatra és a stresszre és ez még jobban rontja a helyzetet.
A megoldás nem egyszerű a masszőr számára, de lehetséges, az izmok alapos kimasszírozásával, nagyon gondos és ugyanakkor kényes munkát igényel. A probléma megoldásához nem elég egy egyszeri masszázs. Ajánlott kezdetben legalább heti két alkalom.

Gyere, próbáld ki a 15 perces ülő masszázst vagy a 30 perces hátmasszázst.

 

Az anti-cellulit masszázsról: A nyirokmasszázs, a köpöly által kifejtett vákuum és a speciális zsírégető aromaolajak beindítják a pangó nyirokkeringést, kiürülnek a méreganyagok, (főként tartósítószerek, mesterséges színezékek és ízfokozók amiket az élelmiszeripar töm beléd) sőt összetörnek és kiürülnek a borsó-/babszem méretű zsírsejtek is. A zsírsejtből kiszabadult anyagok a sejtek közötti térbe ürülnek, a masszázs tolja a nyirokerekbe majd a nyirokcsomókba. Innen a normál anyagcsere útján ürül ki. Az elsődleges hatás a méregtelenítés, a fogyás csak kellemes mellékhatás.

Gyere és próbáld ki! 

A talpreflexzóna-masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében.

Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old, fájdalomcsillapító hatású, valamint késlelteti a szervezet öregedését. Segít a megelőzésben is.

A talpmasszázs szelíd módszer, legalább 8-10 alkalom javasolt, heti rendszerességgel.

 

TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2017.01.01.-től a masszázs szolgáltatásról SZÁMLÁT bocsátunk ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként.

 Az ÁFA tv. 166§ (2) bekezdésének megfelelően számla csak abban az esetben bocsátható ki, ha a szolgáltatás igénybe vevőjének a neve és címe ismert. Amennyiben a magánszemély vevő nem adja meg a nevét és címét, sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!